Methode

methodeIk werk volgens de filosofie van Cesar Milan. Dat houdt in dat ik niet alleen op de hond gericht ben, maar vooral op de houding van het baasje. Met je houding straal je uit wie je bent. Door je bewust te worden van je houding, kun je veel veranderen in het gedrag van je hond.

Cesar Millan is wereldberoemd geworden als “de hondenfluisteraar”. Wereldwijd leert hij hondeneigenaren hoe ze een goede baas kunnen zijn voor hun hond. Ook helpt Millan eigenaren van probleemhonden. De basis van zijn werk is dat de baas moet worden heropgevoed en niet de hond.

Belangrijk is om te beseffen dat de hond een (roedel)dier is. De hond heeft behoefte aan een sterke en stabiele roedelleider en begrijpt niets van menselijk gedrag en emoties. Door te leren hoe jij voor jouw hond een goede roedelleider bent, zal de hond zich prettiger voelen en wenselijk gedrag vertonen.

Ik kies hierbij voor een gerichte aanpak.

Loopt jouw hond bijvoorbeeld weg, dan “zoeken” we het probleem op door bijvoorbeeld naar het bos bij Heerenveen te gaan om daar te gaan oefenen, net zo vaak als nodig is. Wil je 's zomers een terrasje pakken en jouw hond meenemen, maar lukt dat niet? Dan gaan we dát juist doen.

Door dit één op één contact, is alle aandacht voor jou en jouw hond, in tegenstelling tot een hondenschool, waar de aandacht verdeeld moet worden. Hierdoor is sneller resultaat te verwachten.

Dus wat jouw probleem ook is, je kunt contact met mij opnemen.

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net